Friday 10 August 2007

За мишките (PS2) ... и хората...

Както и да го въртя, както и да го суча, всичко в крайна сметка води до едно и също място. Софтуера... Ама не тоя, дето чичо Били го продава, а онзи, който започват да ни го инсталират с раждането под формата на последвало възпитание от родители, баби, дядовци, после училище, социум и тнт. И така докато стигнеш до заветните 21 години, след които промените в него стават почти невъзможни или поне така казват. Аз лично поради тази причина оправдавам /уважавам/ епизодични качествени изригвания/екстремизъм/напивания с цел рестарт на системата.
За какво ги пиша тия благи мисли: Ами поводи колкото искате – Странджа, медиците -aftermath, простотиите по пътищата, полицията и още куп други битовизми, както и последвалите ги реакции от страна на хората с главно "Х".
Всъщност чудя се - кво се чудят толкова всички. People, wake the fuck up ! Това, че държавата ни е селска, не се дължи на географското и положение, просто съотношението на такива с тотално омазан софтуер в главите към такива с що-годе нормален, е смазващо в полза на първите. Съчетанието от посредствени хора (hardware) с още по посредствена култура (software) и медии с отчайващо нисък професионализъм (installing Windoze plz wait…) съвсем очаквано води до гореспоменатите събития.

1 comment:

Anonymous said...

[url=http://www.pi7.ru/main/2016-match-sbornoy-rossii-zakonchilsya-skandalom.html ]танец маленьких утят) [/url]
Кто использовал услугами? Удалось ли оббменять/сдать/продать квартиру при их помощи? Сколько времени это заняло?