Monday 15 October 2007

You are not alone...

Знам че, тва вече се поизтърка от употреба, ама в случая не става изобщо въпрос за медици, Либия, политика и тн. Говоря за момчето от “а кid's story" - THE ANIMATRIX, стоящо пред монитора и очакващо някакъв знак от мигащия маркер, че това, в което вярва, не е илюзии; че онова, което усещат петте му сетива, не е цялата истина; че „всичко" има някакъв друг смисъл …
Странно е понякога откъде идва натрапчивото усещане за присъствие или по-скоро странно е как Онзи отгоре си прави шеги с нас. Все едно е постоял в главата ми за известно време, погледнал е хаоса от въпроси, съмнения, предразсъдъци и тук-там проблясващи като звездички парченца faith и е решил да маркира присъствието си. И типично в негов стил си прати факса (едно изречение в мейла) точно така, че дори видиотеното ми съзнание да гетне съобщението. И нито алкохолът, нито порното, което вървеше за фон, нито ментал-чалгата в главата ми можаха да попречат на разтърсващото усещане... you're not alone... 

Странно ... може пък да сменя дилъра си ;)

5 comments:

SS said...

това са онези намигвания на голямото око, които не можеш да сбъркаш, незвисимо какво порно върви в момента...:)

Brejneff said...

Хи-хи,тва имах предвид, под NOT ALONE, а не множествената шизофрения. Абе знам аз, че не само на мен ми се е отворило третото око. Сега чакам и звездите да ми проговорят, докато гледам космоса стерео.

SS said...

има един тънък момент обаче - като усетиш, че вече всичко ти говори, значи не е на добре положението хахаха

bb said...

Ха. Но момчето се оказа право накрая! А "намигване" е доста мека дума, за нещата, които се случват когато се отвориш. Такива факсове летят,че понякога започваш да се правиш, че не ги забелязваш, защото наистина от рационална гледна точка не е добре всичко да ти говори. Това е интересен път, ако тръгнеш по него, много неща няма да са такива каквито изглеждат. Въпросът е колко вяра и смелост имаш в сърцето си. Уф! На мен вече и дилъра да си сменя май няма да ми помогне. Направо се налага да си сменя софтуера!!

Brejneff said...

Ами то и софтуер да сменяш се оказва рисково начинание, а нашето даже отива към флашване на биос-а. Така че моля да се знае: firmware update is on your own risk.
Но както се казва, ако ви е страх от мечки, като ходите в гората, имайте предвид, че и тях може да ги е страх от вас.

Бахти луната! Нов факс. Ще ми свърши хартията бе ей...